EVENIMENTE

Cea mai bună interacțiune cu un brand este cea directă

Ca agenție de PR și organizare de evenimente, YOLO Media construiește experiențe memorabile aducând laolaltă influenceri, trendsetteri, Mass Media și potențiali clienți pentru a interacționa cu produsele și serviciile brandurilor în cadrul evenimentelor offline.

Am organizat și promovat peste 420 de astfel de evenimente în ultimul deceniu, pentru clienți din peste 20 de industrii.

EVENIMENTE

De la gale de premii și lansări de produse până la expoziții de artă și premiere de film

Am organizat sute de evenimente de lansări de produs, deschideri de magazine, hoteluri și restaurante, gale de premii, prezentări de modă, premiere de film și expoziții de artă.

În timpul pandemiei, ne-am adaptat restricțiilor și am implementat evenimente tip streaming online, la care au participat influencer, celebrități, bloggeri, care au împărtășit experiența cu followerii lor.

CE ȘTIM SĂ FACEM CEL MAI BINE

EVENIMENTE CU INFLUENCERI

Selectăm influencerii potriviți pentru a participa la evenimentele noastre și a transmite mesajul clienților în comunitatea lor online.

EVENIMENTE DE LANSARE

Organizăm și promovăm evenimente de tip deschidere de hoteluri, magazine, showroom-uri, restaurante, creând buzz în Mass Media și social media în jurul acțiunii.

EVENIMENTE DE PRESĂ

Consolidăm poziția brandurilor pe piață și notorietatea acestora prin intermediul conferințelor de presă și evenimentelor media la care invităm jurnaliști, echipe TV și formatori de opinie.

ACȚIUNI CSR

Construim și promovăm acțiuni de tip Corporate Social Responsibility (CSR) pentru companii care se implică în a ajuta comunitățile defavorizate și a construi un viitor mai bun.

Contactează echipa YOLO Media

Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect layout, modify menu settings and more.

Agenția de relații publice și comunicare YOLO Media poate oferi o varietate de servicii de organizare de evenimente, în funcție de nevoile și cerințele clienților săi. Unele dintre aceste servicii pot include:

Planificarea evenimentelor – acest serviciu poate fi foarte util pentru companiile care nu au experiență în organizarea de evenimente sau care nu au timpul sau resursele necesare pentru a face acest lucru. Agenția poate ajuta la definirea obiectivelor evenimentului, selectarea locației, dezvoltarea unui program de activități, selectarea furnizorilor și negocierea contractelor.

Promovarea evenimentelor – YOLO Media poate dezvolta o strategie de marketing și comunicare pentru a promova evenimentul în mod eficient. Aceasta poate include crearea și distribuirea de materiale de promovare, precum afise, flyere, bannere și reclame online, precum și gestionarea relațiilor cu presa și comunicarea cu influencerii din industrie.

Gestionarea logistică – acest serviciu poate fi deosebit de important pentru evenimentele mai mari, cum ar fi conferințele sau expozițiile. Agenția de relatii publice poate ajuta la gestionarea aspectelor logistice, cum ar fi transportul, cazarea, catering, închirierea echipamentelor tehnice, precum și la asigurarea că toate aspectele tehnice și de producție să fie gestionate corect.

Coordonarea activităților – este important ca toate aspectele evenimentului să fie bine coordonate pentru a asigura o bună derulare a acestuia. Agenția de relații publice poate ajuta la coordonarea tuturor aspectelor, inclusiv a furnizorilor, angajatilor și invitaților, pentru a asigura că evenimentul decurge fără probleme.

Servicii foto și video – Agenția de relații publice poate oferi servicii de fotografie și videografie pentru a documenta evenimentul și a crea conținut de marketing ulterior.

Gestionarea relațiilor media – Agenția de relații publice poate ajuta la gestionarea relațiilor publice în timpul evenimentului, inclusiv interacțiunea cu presa și invitații speciali.

Managementul riscurilor – Agenția de relații publice poate ajuta la identificarea și gestionarea riscurilor asociate cu organizarea evenimentului, precum și la dezvoltarea unui plan de gestionare a crizelor.

Evaluarea evenimentului – Agenția poate ajuta la evaluarea succesului evenimentului prin intermediul analizei feedback-ului de la invitați și a performanței evenimentului în funcție de obiectivele stabilite.

Companiile au nevoie de o agenție de PR pentru organizarea evenimentelor pentru a asigura o planificare, promovare și desfășurare eficiente a evenimentului, acces la resurse și contacte, gestionarea logistică și a riscurilor în mod eficient.

O companie poate avea nevoie de o agenție de PR pentru organizarea evenimentelor din mai multe motive:

Experiența și competențele specializate – agențiile de PR au experiență și competențe specializate în organizarea evenimentelor, astfel încât acestea pot oferi o valoare adăugată prin planificarea și gestionarea eficientă a evenimentului.

Acces la resurse și contacte – agențiile de PR au, de obicei, resurse și contacte extinse în industria evenimentelor, ceea ce poate fi foarte util pentru companii care nu au acces la aceste resurse sau nu au conexiunile necesare.

Promovarea și comunicarea evenimentului – agențiile de PR pot ajuta la crearea unei strategii eficiente de promovare și comunicare pentru evenimentul companiei, astfel încât să se atragă mai mulți participanți și să se asigure o acoperire mediată cât mai mare.

Gestionarea logistică – organizarea unui eveniment poate fi o activitate complexă care implică planificarea și gestionarea a numeroase aspecte logistice, precum cazarea, transportul, catering-ul, echipamentele audio-video și multe altele. O agenție de PR poate ajuta la gestionarea tuturor acestor aspecte, asigurând că evenimentul decurge fără probleme.

Gestionarea riscurilor – în timpul organizării evenimentelor, pot apărea probleme neprevăzute care pot pune în pericol desfășurarea evenimentului. Agențiile de PR au experiență în gestionarea riscurilor și pot ajuta la prevenirea și gestionarea problemelor care pot apărea în timpul evenimentului.