VIDEO PRODUCTION

Creăm vizualuri inspiraționale, conform ultimelor trenduri în social media

Conținutul video este, în prezent, vital pentru orice business în condițiile în care consumatorii petrec mai mult timp ca niciodată pe platformele de streaming sau social media căutând informație sau pur divertisment.

YouTube și feed-urile social media sunt considerate noile televiziuni ale momentului, iar orice brand trebuie să fie prezent pe aceste canale de comunicare.

PRODUCȚIE VIDEO

Soluții video pentru orice platformă

Suntem mândri de echipa noastră de producție video, profesioniști în televiziune și cinematografie, cu experiență de peste un deceniu, care oferă servicii de filmare și editare de calitate și conform trendurilor momentului.

Echipa YOLO Media consolidează imaginea brandurilor cu ajutorul vizualurilor de impact ce pot fi utilizate atet ca spoturi TV și online, prezentări profesionale ale companiei, keynotes, precum și conținut social media, seriale YouTube, Instagram Reels și video-uri TikTok cu potențial viral.

CE ȘTIM SĂ FACEM CEL MAI BINE

VIDEO ID

Fii mai bun decât concurența prezentându-ți compania și serviciile prin intermediul unor VIDEO ID-uri creative și convingătoare, filmate și editate de YOLO Media.

VIDEO SOCIAL MEDIA

Video-urile sunt cel mai căutat și utilizat tip de conținut pe social media. Oferă publicului (și algoritmului) ce își dorește cu ajutorul filmărilor creative realizate de profesioniștii YOLO Media!

SERIALE YOUTUBE

YouTube este noul TV. Atrage atenția publicului pe care îl targetezi printr-o serie de video-uri tematice și creative realizate de YOLO Media! Vei ajunge astfel și în atenția tinerei generații, viitorii consumatori!

RECLAME VIDEO

Promovează-te cu ajutorul reclamelor video de calitate realizate de echipa YOLO Media, adaptate oricărui canal de comunicare: TV, social media, YouTube in-stream, video billboard, live streaming sau video-uri de eveniment.

Contactează echipa YOLO Media
Producem videoclipuri personalizate care să se potrivească cu nevoile de marketing și să ajute la îndeplinirea obiectivelor de afaceri.

Realizare concept și dezvoltarea ideilor pentru producția de videoclipuri publicitare: Agenția dezvoltă idei inovatoare pentru videoclipuri publicitare care să atragă atenția audienței și să comunice mesajul dorit într-un mod eficient.

Scriere scenariu și storyboard: Agenția dezvoltă o poveste coerentă pentru videoclipul publicitar, și crează un storyboard care să prezinte o imagine clară a vizualului și a acțiunii.

Filmarea și editarea videoclipurilor: Echipa de profesioniști în producția video filmează și editează videoclipul publicitar. Aceștia folosesc echipamente de înregistrare și editare profesionale pentru a livra produs de înaltă calitate.

Adaptarea producției pentru diferite platforme: În funcție de nevoile clienților săi, agenția YOLO Media produce și editează videoclipuri pentru diferite platforme: TV, social media, YouTube in-stream, video billboard, live streaming sau video-uri de eveniment.

Producție de videoclipuri pentru evenimente live: Agenția oferă producția și editarea videoclipurilor pentru evenimente live, cum ar fi conferințe, lansări de produse și prezentări.

Înregistrarea și editarea de interviuri și testimoniale video: Echipa de profesioniști YOLO Media poate  înregistra și edita interviuri și testimoniale video cu clienții sau partenerii pentru a crea conținut video autentic și credibil.

Producția de videoclipuri pentru instruire și formare: Agenția realizează producția de videoclipuri pentru instruire și formare, care să ajute angajații sau clienții să învețe mai bine despre produsele sau serviciile unei companii.

Producția video de calitate poate fi un instrument valoros pentru orice companie care dorește să își extindă și să își îmbunătățească prezența online sau offline.

Câteva motive pentru care o companie are nevoie de servicii de producție video.  

Creșterea vizibilității și a notorietății: Videoclipurile sunt un mod eficient de a ajunge la o audiență largă și de a crește vizibilitatea și notorietatea brandului. Prin producția de videoclipuri publicitare atractive și informative, o companie poate atrage atenția și să rămână în mintea consumatorilor.

Îmbunătățirea angajamentului și implicării consumatorilor: Conținutul video poate fi mai atractiv și mai captivant decât alte tipuri de conținut. Prin urmare, videoclipurile pot fi un mod eficient de a crește angajamentul și implicarea publicului cu brandul și produsele sau serviciile oferite.

Comunicarea mai eficientă a mesajului: Videoclipurile pot fi un mod eficient de a comunica mesajul unei companii sau de a prezenta informații complexe într-un mod ușor de înțeles și memorabil. Cu ajutorul acestui tip de conținut, o companie poate face mai ușor pentru publicul să înțeleagă valorile, serviciile sau produsele sale.

Diferențierea de concurență: Prin producția de videoclipuri de calitate, o companie poate diferenția și scoate în evidență produsele și serviciile sale de cele ale concurenței. Un videoclip publicitar bine realizat poate face ca un brand să fie perceput ca fiind mai profesionist și mai demn de încredere.

Creșterea conversiilor și vânzărilor: Studiile au arătat că videoclipurile pot crește conversiile și vânzările. Prin producția de videoclipuri publicitare atrăgătoare și informative, o companie poate crește încrederea publicului și poate ajuta la transformarea vizitatorilor în clienți.