RELAȚII PUBLICE

Te ajutam să obții mediatizarea necesară pe toate platformele relavante  

Cu ajutorul serviciilor noastre de PR vei obține notorietate și o reputație pozitivă, beneficiind de apariții media targhetate, o activitate social media inspirațională, interacțiune cu formatori de opinie potriviți domeniului tău de activitate și prin intermediul unor experiențe de brand memorabile.

Comunicăm mesajul brandurilor și valorile acestora, într-un mod eficient și creativ către audiența țintită folosind campanii de PR smart, și content creativ vizibil pe canale și platforme relevante.

Echipa agenției YOLO Media deține expertiză solidă în domeniu, cu rezultate excepționale în comunicarea media pentru persoane publice, specialiști și companii naționale și internaționale, din diverse domenii de activitate: Entertainment, Professional Beauty, Medicină, Sustenabilitate, Luxury Brands, Fashion, Tech StartUps, Art, Deco, HoReCa, Companii Aeriene, Agenții turism, Departamente de Turism Internaționale, Federații Sportive,  Food Supliments.

Diversitatea portofoliului agenției YOLO Media reprezintă modul dinamic și complet de lucru al experților săi în comunicare.  Ne plac provocările oferite de noile proiecte: înțelegem nevoile clienților, povestea lor și construim astfel strategia corectă de comunicare pentru a atinge obiectivele dorite.

CE ȘTIM SĂ FACEM CEL MAI BINE

COMUNICARE MASS MEDIA

Transformăm poveștile clienților noștri în subiecte de interes mediatic astfel încât să ajungă în atenția publicului țintă și să îl inspire.

COLABORĂRI CU KOP

Alegem KOP (Key Oppinion Leaders) relevanți pentru domeniul de activitate al clienților și dezvoltăm împreună proiecte speciale, cu impact în rândul audienței targhetate.

CREARE DE CONȚINUT

Creăm conținut creativ pentru platformele de socializare astfel încât să comunicăm valorile brandurilor în cel mai eficient și inspirațional mod.

MEDIA BUYING

Selectăm cele mai relevante canale media pentru clienții noștri și construim o strategie de media buying eficientă pentru a obține expunerea dorită conform țintelor stabilite.

Contactează echipa YOLO Media
O agenție de comunicare media poate ajuta o companie să construiască și să gestioneze relațiile cu presa și mass-media într-un mod eficient și coerent, ceea ce poate contribui la succesul și creșterea afacerii pe termen lung.

O agenție de comunicare media, precum YOLO Media, este specializată în crearea și implementarea de strategii de comunicare prin intermediul mass-media, cu scopul de a construi o imagine pozitivă și o reputație solidă unei companii sau brand.

Creaază și implementează strategii de comunicare – o agenție de comunicare media poate ajuta la dezvoltarea de strategii de comunicare pentru a ajuta la promovarea produselor și serviciilor companiei, dar și la gestionarea crizelor de imagine.

Identifică acele canale de comunicare potrivite – o agenție de comunicare media identifică acele canale de comunicare potrivite pentru a ajuta la promovarea mărcii sau a produselor și serviciilor companiei. Aceasta poate include publicații print, online, bloguri, podcasturi, TV, influencer marketing, content social media, etc.

Produce conținut editorial – o agenție de comunicare media asigură conținut editorial și îl plasează în mass media sau social media pentru a ajuta la promovarea mărcii. Aceasta poate include scrierea si distribuirea de comunicate de presa, articole de opinie, interviuri, content social media, etc.

Relații cu presa – o agenție de comunicare media poate ajuta la construirea și gestionarea relațiilor cu presa, astfel încât să se poată controla și gestiona situațiile de criză, să se obțina apariții media pozitive ce pot genera ulterior noi oportunități de afaceri.

Analizează mediul online si offline – o agenție de comunicare media poate ajuta la monitorizarea mediului online și offline pentru a vedea cum este perceput brandul sau compania.

O agenție de comunicare media poate ajuta o companie să aibă parte de o expunere media cantitativă și calitativă și să-și dezvolte reputația prin intermediul mass-media, astfel încât să aibă beneficii precum creșterea vânzărilor, consolidarea relațiilor cu clienții, îmbunătățirea imaginii publice.