Agenție de PR și comunicare media eficientă

YOLO Media este formată dintr-o echipă dedicată de experți în relații publice și comunicare, specializați în a ajuta companiile, specialiștii și persoanele publice să își crească vizibilitatea în spațiul media și pe rețelele de socializare, să își îmbunătățească reputația și să atingă obiectivele de afaceri.

Folosim o gamă largă de tactici și strategii de relații publice pentru a ne asigura că mesajul clienților noștri ajunge la publicul potrivit, la momentul potrivit.

Strategie de relații publice: dezvoltăm strategii personalizate pentru fiecare client, cu obiective clare și măsurabile pentru a ne asigura că atingem rezultatele dorite.

Comunicate media: scriem comunicate de presă impecabile și eficiente pentru a promova evenimentele, lansările de produse, studii, campaniile de caritate sau orice altă activitate relevantă a clienților noștri.

Gestionarea relațiilor cu presa: stabilim și menținem relații bune cu reprezentanții Mass Media, pentru a maximiza expunerea ta în presa de specialitate.

Comunicare digitală: oferim servicii de management al rețelelor sociale, creare de conținut, influencer marketing, optimizare pentru motoarele de căutare și marketing online pentru a crește vizibilitatea și notorietatea brandurilor.

Evenimente: planificăm și implementăm evenimente de succes, precum conferințe, lansări de produse, deschideri de magazine, petreceri corporative, aniversări ale companiilor.

Training și consultanță: oferim training personalizat și consultanță în relații publice pentru a ajuta clienții să dezvolte abilitățile de comunicare și să îmbunătățească prezența online.

Contactează echipa YOLO Media
WE ARE YOLO

PR perfect adaptat unei lumi în continuă schimbare

YOLO Media oferă servicii de relații publice și comunicare media eficiente și actualizate conform celor mai noi tendințe în industrie .

Unim brandurile și comunitățile lor prin campanii cu impact  și experiențe strategice smart și eficiente, punând produsele și serviciile clienților noștri în centrul atenției.

Oferim impact pozitiv prin servicii de Consultanță și Strategie de Imagine Publică, Comunicare Media, Marketing pentru Influenceri, Evenimente și Experiențe de Brand de neuitat, Management Social Media și Producție Video.

Creăm emoții, autenticitate, relevanță și share factor fiecărui brand care apelează la serviciile agenției noastre.

De ce servicii ai nevoie?


STRATEGIE DE BRAND

Vă ajutăm să obțineți brandingul vizual și narativul potrivite, precum și o strategie clară de acțiuni care vă vor aduce înaintea concurenței și în fața publicului țintă.

BRAND AWARENESS

Suntem specializați în crearea și implementarea de strategii de comunicare media care să vă ajute să obțineti o expunere pozitivă în Mass-Media și să vă conectați cu publicul țintă.

EVENIMENTE MEDIA & INFLUENCERI

Vă ajutăm să ajungeți la clienții pe care îi targetați prin experiențe creative și interactive, offline sau online, de la evenimente de neuitat până la campanii digitale eficiente.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Gestionăm inteligent paginile de social media, oferind conținut inspirațional și eficient, vizualuri de impact și abordări smart în conformitate cu strategia de brand prestabilită.

PRODUCȚIE VIDEO

Trăim în era rețelelor de socializare, unde publicul caută și alege informațiile și sursele de inspirație. Iar conținutul video este, în prezent, obligatoriu pentru a capta atenția și a genera interacțiune. Echipa noastră de producție crează conceptul și implementează producția necesară pentru realizarea unui conținut video profesional, de la clipuri de prezentare, bloguri, reels, shorts, până la seriale YouTube și podcasturi.

BRAND CONSIDERATION

Ajutăm brandurile să devină inspiraționale și respectate de public prin intermediul proiectelor speciale cu impact pozitiv asupra societății și mediului înconjurător

CREARE CONȚIUNUT WEBSITE-URI

Agenția YOLO Media crează conținutul website-urilor de prezentare a brandurilor sau a campaniilor acestora, oferă servicii de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare) pentru a ajuta la creșterea vizibilității online a site-ului unei companii și a traficului organic către acesta.

Statistici YOLO Media 


112

Clienți

Suntem profesioniști, transparenți, devotați și determinați să oferim cele mai bune servicii clienților noștri.

25

Industrii

Acoperim domenii de activitate diverse, de la business, new tech, entertainment, fashion, beauty, până la medicină, sport, artă și sustenabilitate.

463

Evenimente

Am organizat și promovat sute de evenimente de lansare, corporate, premiere de film, fashion shows, expoziții de artă sau festivaluri de muzică.

100

Implicare

Procentul de dedicare pe care îl avem pentru binele tuturor clienților și al proiectelor în care credem cu tărie.

We've got the expertize. We've got the charisma. We've got the purpose. We've got the fascination.

Welcome to our world! Let us be the voice of your brand!