INFLUENCER MARKETING

Colaborăm cu influencerii potriviți valorilor clienților noștri 

Platformele sociale sunt, în prezent, principala sursă de informație și de inspirație a publicului. Pe aceste rețele legăm și consolidăm prietenii, interacționăm cu brandurile și aflăm tot ce este nou și interesant.

Influencerii din social media sunt celebritățile momentului. Apreciați de comunități întregi, ei pot genera un grad semnificativ de notorietate pentru branduri și pot modela comportamentul de achiziție al consumatorilor.

INFLUENCER MARKETING

Influențăm deciziile de achiziție ale publicului țintă

Selectăm influencerii potriviți pentru a interacționa cu brandurile din portofoliul agenției noastre, pentru a comunica valorile acestora în rândul comunității lor de followeri.

Implicăm influenceri, care și-au dovedit eficiența, în campanii creative ce vor prezenta produsele și serviciile clienților noștri în rândul audienței pe care o targetăm.

CE ȘTIM SĂ FACEM CEL MAI BINE

SELECȚIE INFLUENCERI

Construim narativul campaniilor, analizăm piața, selectăm influencerii potriviți mesajului și profilului clienților noștri.

AMBASADORI DE BRAND

Alegem celebritățile și influencerii cu cel mai mare potențial de a deveni ambasadorii brandurilor din portofoliul nostru, pentru a asigura o promovare credibilă și eficientă.

CAMPANII ONLINE

Creăm campanii online punctuale, pentru a promova un produs, serviciu sau o ofertă limitată, în care implicăm influenceri cu credibilitate și o rată de interacțiune cu followerii semnificativă.

OFFLINE ENGAGEMENT

Creăm și promovăm experiențe offline în care influencerii și comunitățile lor interacționează cu produsele și serviciile clienților noștri.

Contactează echipa YOLO Media

Serviciile de Influencer Marketing, pe care le oferă o agenție de PR precum YOLO Media, reprezintă o modalitate foarte eficientă pentru companii de a-și crește vizibilitatea, de a-și promova produsele sau serviciile și de a-și construi o relație mai puternică cu publicul țintă.

Influencerii sunt persoane care au o prezență semnificativă pe platformele de social media, precum Instagram, TikTok, YouTube, Facebook sau Twitter.

Aceștia sunt considerați lideri de opinie în comunitățile lor și au bază solidă de followeri, oferindu-le conținut original și interesant care captivează și inspiră.

Prin intermediul serviciilor de influencer marketing, oferite de YOLO Media, companiile pot colabora cu influenceri de top pentru a-și promova produsele sau serviciile într-un mod autentic și personalizat.

Această colaborare poate fi sub formă de postări pe Instagram, clipuri video pe YouTube sau alte tipuri de conținut pe alte platforme de social media.

Unul dintre principalele avantaje ale acestei modalități de promovare este că oferă uni sentiment de autenticitate și conexiune între marcă și publicul țintă.

Spre deosebire de reclamele clasice sau alte forme de publicitate tradițională, care pot fi percepute ca fiind sterile sau agresive, influencerii adaugă un element de personalitate și autenticitate, oferind o recomandare sinceră și încurajându-i pe oameni să încerce produsele sau serviciile companiei.

În plus, campaniile de influencer marketing ajută la construirea încrederii în branduri și la consolidarea relației acestora cu clienții.

Studiile arată că oamenii au mai mare încredere într-un mesaj transmis de un influencer decât în cel dintr-o reclamă tradițională.

Atunci când un influencer recomandă produsul sau serviciul, oamenii percep această recomandare ca fiind mai sinceră și mai autentică, ceea ce poate duce la o mai mare încredere în marcă și la o creștere a bazei de clienți loiali.

Colaborarea cu influencerii potriviți poate ajuta companiile să ajungă la o audiență mai largă, să construiască încredere și să crească gradul de conștientizare a mărcii, în timp ce oferă oamenilor recomandări autentice și personalizate.

O agenție de PR poate oferi o gamă largă de campanii cu influenceri, care pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărei companii. Câteva exemple de campanii cu influenceri includ:

Lansare de produse: Campaniile de lansare a unor noi produse sau servicii pot implica colaborarea cu influenceri pentru a genera awareness în rândul publicului. Influencerii pot fi implicați în prezentări de produs, campanii de teasing pe social media sau prin postarea de recenzii sau tutoriale despre produs.

Campanii de conținut video: Agențiia de PR poate ajuta companiile să colaboreze cu influenceri pentru a crea conținut video care să promoveze produsele sau serviciile lor. Aceste campanii pot fi sub formă de conținut video (Reels/TikTok/Shorts), vlog-uri, tutoriale care să îi ajute pe oameni să înțeleagă mai bine produsele și să vadă cum acestea pot fi utilizate în viața de zi cu zi.

Campanii de conținut foto: Agenția de PR poate ajuta companiile să colaboreze cu influențatori pentru a crea conținut foto de înaltă calitate care să promoveze produsele sau serviciile lor. Aceste campanii pot implica postarea de fotografii pe social media, precum și includerea de fotografii în alte materiale de marketing, cum ar fi pliante, afișe sau bannere publicitare.

Campanii de conținut de blog: Influencerii care dețin blog-uri unde postează content original, de calitate,  pot fi implicați în campanii de conținut de blog care să promoveze produsele sau serviciile companiilor.

Colaborări pe termen lung: Influencerii care transmit aceleași valori cu o anumită companie sau cu un anumit produs, pot deveni ambasadori de brand, având o colaborare pe perioadă mai lungă de timp (câteva luni sau chiar un an). Aceste campanii sunt proiectate să creeze o relație puternică între influencer, respectiv publicul acestuia, și brand, și să ofere oamenilor recomandări autentice și constante despre produsele sau serviciile companiei.